10 Şubat 2012 Cuma

  Sarmısaklı Ekmek  

Birazda İtalyan mutfağı yakın zamanda ravioliler margaritalar olacakk ... Takipte kalın xoxo :)


    Malzemeler 
+ Tam buğday ekmeği
+ 3 diş sarımsak
+ Yarım çay bardağı zeytin yağı
+ 3 tane domates
+ 2 çay kaşığı nane

  




Yapılışı 
+ Ekmekleri fırına atıyoruz .. ( 10 dakika )
+ Sarmısakları rendeliyoruz ve zeytin yağıyla karıştırıyoruz..
+ Ekmekleri fırından alıp sarmısaklı zeytinyağlı karışımı üstüne sürüyoruz ve tekrar fırına veriyoruz 3 dakikaklığına
+ Domatesleri küp küp doğrayıp nane karıştıyoruz..
+ Son olarakta fırından ekmekleri alıp üstüne küp küp doğradığımız domatesleri koyuyoruzzz....



Umarım beğenirsinizz :)) BON APPETIT !!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder