29 Temmuz 2014 Salı

BAYRAM !
ARTIK BLOG KARTLARIMIZ VAR !!! Evet bu harikaaaaa insanlara vermeye kıyamadığım çok güzel kartlarımız oldu . Tabi ki ablamlar sayesinde onlara çok teşekkür ederim .. O kadar güzel olmuş ki ablamlar bana süpriz yapmışlar resmen bayıldım . Tasarımı her şeyiyle harika .. Bu gün yani 29 Temmuzun ilk saatlerinde  söylecek fazla söz yokk kucak dolusu sevgilerimleeee İYİ BAYRAMLARR !! 

 

2 yorum:

  1. Sevgili Ahu Zehra,
    Boylesi guzel bir blog yapan, hobileri ve gelecege dair hayalleri olan bir insan, hayatta istedigi herseyi basarir. Hele ki senin gibi bir de arkasinda onu destekleyen yakinlari varsa. Ben de resim egitimi aldim Turkiye'de, cook zevkli bir yolda ilerliyorsun. Hayallerini gerceklestirecegine ben eminim cunku ne istedigini biliyorsun. Ara sira basarilarini bizlerle de paylasirsan sevinirim.

    Basarilar, sevgiler ve iyi bayramlar,

    Asuman

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum blogumun en güzel yorumu , en moral vereni yorumu okuduğum zaman kendime güven getiren ve iyiki sizin blogunuzu ziyaret etmişim ki yolunuz buraya düştü .Beni çok sevindirdniz .. Seve seve artık sık sıkpaylaşımlarda bulunuccamm .. İlginiz ve bu şahane yorum için çokçok teşekkür ederim. Kucak dolusu sevgilerimle :)

      Sil