29 Temmuz 2014 Salı

BAYRAM !
ARTIK BLOG KARTLARIMIZ VAR !!! Evet bu harikaaaaa insanlara vermeye kıyamadığım çok güzel kartlarımız oldu . Tabi ki ablamlar sayesinde onlara çok teşekkür ederim .. O kadar güzel olmuş ki ablamlar bana süpriz yapmışlar resmen bayıldım . Tasarımı her şeyiyle harika .. Bu gün yani 29 Temmuzun ilk saatlerinde  söylecek fazla söz yokk kucak dolusu sevgilerimleeee İYİ BAYRAMLARR !! 

 

17 Temmuz 2014 Perşembe

 İSTANBUL MODERN ÇOK SESLİ SERGİSİ  


Merhabalarr !! Sizlere 27 Haziranda gittiğim İstanbul Modern'de Çok Sesli Sergisin'den bahsetmek istiyorum.Öncelikle açıklama yapmadan Ayşenur Ablama beni sergiye götürdüğü için çok teşekkür ederim :)
İstanbul Modern 'in kuruluşununun 10. yılı kapsamında hazırlanan ' ÇOK SESLİ ' Türkiye 'de görsel ve işitsel sanatlar arasındaki etkileşimlerle işaret etmeyi ve bu alandaki güncel üretimlerden bir seçki sunmayı hedefliyor.
Görsel sanatların ses ve müzik ile geçmişten günümüze kurduğu yakın bağı araştıran 'ÇOK SESLİ' , sanatçıların kişisel ve toplumsal sürelerde müziğe duydukları özel ilgiyi yansıtıyor. Görsel ve işitsel olanı bir arada düşünen  sanatçıların son dönem çalışmalarını sunan sergideki resim , heykel video ve yerleştirmeler ; ses ve müziği bir tema , kavram ya da sorunsal olarak görselleştiriyor veya farklı müzik ve ses biçimlerini bir metafor ya da ifade aracı olarak kullanıyor.
Sergi 27 HAZİRAN - 27 KASIM 2014  tarihleri arasında ziyaret edebilirsiniz.

 


10 Temmuz 2014 Perşembe

                                                GERİ DÖNÜŞŞŞ!!!!! 


Uzun bir aranın ardından gene beraberiz inannın CAFE LONDON hep aklımdaydı ama üniversite sınavına hazırladığım için mutfak çalışmalarına ara vermek zorunda kaldım . Sizlere canım arkadaşım Şevval ile harika bi geri dönüş pastası hazırladıkkkk :)) <3


MALZEMELER 
- 4 paket krem şanti
- 4 adet miliföy
- 2 tane muz
-  1 kase çilek
-  Pandispanya keki
- 1 kilo süt
- 2 tatlı kaşığı şeker

YAPILIŞI
Yarım çay bardağı süt ile iki tatlı kaşığı şekeri karıştırıp pandispanya kekimizi ıslatıyoruz .Sonra krem şantileri  yapıp kekimizin ilk katına sürüyoruz araya meyvelerimiz koyup diğer kekide ıslatıp pastamızı krem şantiyle kaplıyoruz. Miliföyleri hamura verip pişiriyoruz . Miliföyler biraz soğuyunca elimizle parça parça yapıyoruz ve pastamızın yanlarına koyuyoruz. Ben arkadaşım Şevval için Ş harfi yaptım dilerseniz böyle harflerde yapabilirsiniz. En sonundada meyveyle süsledim. İstediğiniz gibi süsleyebilirsiniz.

     
Umarım beğenirsiniz: ) SEVGİLERİMLEEE BON APPETIT !! :)